Sådan markedsfører du grøn energi

Grøn energi er en branche i væskt, derfor er det også en kamp, når man gerne vil op og ligge på de gode placeringer som vedrører grøn energi, på Google. I dette indlæg giver vi dig nogle tips til, hvad du kan gøre, for at fremme din forretning på bedste vis.

Bliv ekspert inden for dit felt

Måske er du allerede ekspert, når det kommer til grøn energi, men det ved dine kommende kunder nødvendigvis ikke. Derfor er det meget vigtigt, at du gør hvad du kan, for at dele ud af din viden omkring grøn energi. Dette kan du først og fremmest gøre, ved at lave omfattende guides og artikler, som omhandler grøn energi – med dit specifikke produkt i fokus.

En anden metode hvorpå du kan hævde din viden, er ved at deltage aktivt i fora. Det er naturligvis essentielt at der i disse fora, kan drages en klokkeklar parellel til dit kompetenceområde. Ved at hjælpe folk med at svare på deres spørgsmål, viser du en vis autoritet i og med du har styr på dit kram. Derudover skaber du en grad af goodwill, da du giver folk svar på deres spørgsmål, uden at forvente noget igen.

Publicer artikler på relevante blogs

Et website er ene og alene ikke nok. Du skal også have links, som peger hen til dit website, da det fungerer som en anbefaling fra andre sites. Med en god linkprofil, vil du opleve at dit website opnår bedre rangeringer i Googles søgeresultater. Måden hvorpå du kan få disse links, er ved at publicere artikler fra blogs som behandler emner som eksempelvis:

  • Solceller
  • Varmepumper
  • Jordvarme
  • Miljø

Ofte er det nok at tilbyde at skrive artiklen, mod at få lov til at indsætte et link til dit website i artiklen. Langt de fleste ejere af blogs er nemlig interesserede i at holde et jævnt flow af indhold, hvilket du hjælper med, ved at skrive et indlæg af kvalitet.

Få hjælp til online markedsføring

Hvis du ikke selv har tiden eller lysten til at sørge for jeres online markedsføring, så kan vi hjælpe. AW Media er et SEO Bureau, hvor vi gennem mange år, har beskæftiget os med markedsføring af virksomheder inden grøn energi. Vi kender markedet og vi ved hvilken fremgangsmetode der skal til, for at få jer frem i søgeresultaterne.

Besøg vores hjemmeside eller kontakt os på 70 70 28 70, så kan du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

You may also like...