Måske Danmarks bedste debatside om klima og energi?

Det er ikke kun her på renvarme.dk, at du kan finde informationer omkring vedvarende energikilder og den grønne omstilling. På Klimadebat.dk kan du holde dig opdateret og følge med i kilma- og energidebatten. Klimadebat.dk har både fokus på Danmark og på udlandet, hvilket giver god mening, da forurening og klimaforandringer er internationale problemer.

high-water-123230_640 beskåret

Hjemmesiden klimadebat.dk giver de besøgende mulighed for at få et grundigere indblik i et specifikt emne og der er mulighed for fordybelse da de fleste indlæg linker til relevante kilder. Derudover kan du gå virkelig i dybden med et emne ved at læse flere af de foreslåede artikler. Desuden kan du debattere med andre miljø- og klimainteresserede i et af de utallige debatforaer. Hvis du har mod på mere, kan du også gå en tur i bogsektionen, eller du kan se videoer – af både den alvorlige og den sjovere slags.

Hold dig opdateret og bliv hurtigt klogere

På forsiden finder du de seneste klimanyheder, de mest aktive debatter, samt de nyeste klummer. Klummerne er blandt andet er skrevet af polarforsker Sebastian Mernilds og Rasmus Vincentz, der arbejder med biologisk mangfoldighed. Nederst på forsiden, har du mulighed for at finde flere spændende artikler. Der er altså rig mulighed for at blive klogere, og i sektionen “Viden” finder du utallige velskrevne artikler om klima og energi. Vil du for eksempel være klogere på solceller eller varmepumper så er der gode muligheder for det. Du kan ikke blot at læse artikler om emnet, men også deltage i debatter og finde links til eksterne sider.

Læs boganmeldelser eller se videoer om klima og miljø

Hvis man efter at have læst en masse artikler på siden, stadig tørster efter mere viden omkring et specifikt klima- og miljøemne, så er der stadig hjælp at hente. I boglisten får du nemlig ikke kun oplyst forfattere og bogtitler, men du kan også læse forlagets beskrivelse af bøgerne. I mange tilfælde kan du også læse andre brugeres boganmeldelser, inden du eventuelt beslutter dig for at købe bogen. Hvis du derimod er blevet træt af at læse og længes efter noget mere visuelt, så er der ingen grund til at forlade klimadebat.dk. I videoarkivet finder du massere af videoer om klima og energi. Så hvad med et gensyn med Bjørn Lomborg? Eller er du mere til Al Gore? Det er også muligt at se hvad de danske klimaforskere laver i 25 “Faktaspots”. Hvis du til sidst er blevet træt af for meget academia, kan du lette humøret med et par sjove “klimaindslag”.

Kender du betydningen af erosion eller grøn-IT?

– Find svaret i leksikonnet!

Derudover findes der et udførligt opslagsværk med klima- og energirelaterede ord. Har du for eksempel glemt hvad ordet erosion dækker over? Eller vil du vide mere om isolering og termografering af boligen? Så er det her du skal kigge.

water-331270_1280 stor

Debatter med andre klimanørder og få nye input

Siden giver rig mulighed for at interagere og debattere med andre klima- og miljøinteresserede. Her kan du deltage i forskellige debatfora, der omhandler alt lige fra debatter omkring vindmøllestøj, nye transportmåder og grøn benzin, til lavenergibyggeri i flamingo og produkters holdbarhed. Hvis du har mod på det, kan du sågar skrive din egen boganmeldelse eller tage initiativ til en ny debat.

 

You may also like...