Hold på varmen og pengene med en facadeisolering

Håndværker

Med en facadeisolering skaber du et stabilt miljø for din ydervægge, som også er godt for husets bærende konstruktion. Du tilføjer også mere værdi til dit hus med en facadeisolering samt sparer penge på varmeregningen. Læs mere i denne artikel for at komme igennem vigtige punkter ved en facadeisolering.

De funktionelle aspekter ved facadeisolering

Hvis du allerede døjer med problemer med fugt i din facade, så kan det problem faktisk løses, hvis du får lavet en udvendig isolering. Yderligere forebygger det også de fremtidige problemer der måtte komme med fugt og skimmelsvamp.

Du fjerner også kuldebroer ved at facadeisolere. En kuldebro er et sted i din bolig, hvor varmen har lettere ved at slippe ud. Når varmen kan slippe ud, så kan kulden også komme ind. Ved en kuldebro kan det nemt mærkes, fordi det føles som et træk.

Det kan godt virke modsigende, men du kan rent faktisk bruge din kuldebroer til noget funktionelt. Med en facadeisolering kan du udnytte de gamle kolde ydermure til at fungere som varmedepot i fyringssæsonen, men hjælper at holde på køligheden om sommeren.

Husets værdi stiger og du sparer penge

Når du laver byggeprojekter som en facadeisolering nu er, så vil værdien af dit hus også stige. Det vil altså sige, at du får nogle af pengene tilbage som du har investeret i byggeprojektet.

Ikke nok med at værdien af dit hus kommer til at stige, så vil du også spare penge på en facadeisolering i det lange løb. Varmeregningen vil med garanti blive mindre, fordi du fjerner kuldebroer og holder nemmere på varmen.

Find et håndværksfirma med stor ekspertise

En facadeisolering er ikke barnemad, og man skal have hænderne skruet gevaldigt godt sammen, når det kommer til arbejdsopgaver som den. Derfor er det også vigtigt at vælge håndværkere med ekspertise inden for typer af disse opgaver.

Hvis man har bestilt og betalt for en specifik arbejdsopgave og håndværkeren laver kun et halvhjertet stykke arbejde, er det altid surt at stå tilbage som bygherre og føle sig snydt. Har man betalt for et stykke arbejde, så forventer man selvfølgelig også at det er lavet ordentlig.

Alt det ballade som nemt kan være der ved byggeprojekter kan undgås, hvis du bare vælger de rigtige håndværkere. Vælg derfor WORKPRO, som har mange års erfaring i isolering. Det gælder både kælder-, gulv-, tagisolering og endnu flere.

You may also like...