Finansieringsmuligheder til grøn energi

finansiering af solceller

Solceller udgør en stor investering. En sådan investering kræver derfor et nøje tilrettelagt budget. Det betyder imidlertid også, at udgifter i det stramme budget, kan give en større udfordring. Et mikrolån kan redde de måneder, hvor finansieringen af dine solceller glipper.

Lån til solceller

Du kan selvsagt ikke låne til solceller med et kortfristet lån, men derimod er et kortfristet lån et godt alternativ, hvis finansieringen af dine solceller glipper en måned. På den måde skal du ikke gå på kompromis med budgettet og du har op til 30 dage til at håndtere den ekstra omkostning.

Første lån hos Lånpengesmart er gratis og du kan låne op til 4.000 kr., såfremt du er over 23 år. Der er altså gode muligheder for at redde budgettet, når finansiering af dine solceller får budgettet til at skride. Er det ikke første gang du låner hos Lånpengesmart, kan du låne op til 10.000 kr.. Dette afhænger imidlertid af din alder og anciennitet.

Med en låneberegner inkorporeret på hver side, har du altid det fulde overblik over ydelsen på dit lån. Ved at justere på lånebeløb og løbetid, kan du selv se, hvordan disse faktorer påvirker ydelsen på dit lån. Din løbetid er maksimalt 30 dage og du kan frit forlænge lånet med 7, 14 eller 30 dage mod gebyr, såfremt du behøver lidt ekstra tid. Omvendt kan du også reducere lånets omkostninger ved at tilbagebetale det før tid.

Solceller er kommet for at blive

Har du ikke allerede investeret i solceller, er det værd at overveje. Modsat hvad mange tror, producerer de ikke kun strøm, når solen skinner. Du har derfor en god, bæredygtig energiløsning året rundt. Producerer dine solceller mere strøm end du bruger, lagres denne og bliver solgt videre. Der er med andre ord intet at tabe ved at installere solceller.

Finansiering af solceller er som nævnt en bekostelig affære. Det er derfor en større investering, der kræver et banklån. En sådan investering skærper budgettet markant, hvorfor du fra tid til anden vil få brug for lidt ekstra penge – enten til uforudsete udgifter, særdeles attraktive tilbud eller bare til de måneder, hvor pengene ikke lige rækker.

Du behøver derfor ikke have skrupler over, at budgettet strammes til, når du investerer i solceller. Der er råd for alt – således er der også råd for at finde ekstra penge til at supplere finansieringen af solceller.

Det er dog vigtigt at huske på, at alle lån er gæld. Det vil altså sige, at det kræver de samme overvejelser at optage mikrolån som det gør at optage banklån.

You may also like...