Finansiering af grøn energi: Sådan gør du

Kniber det med den hurtige kapital til at komme i gang med med dit grønne projekt er der håb forude. Mange firmaer har gjort det til deres speciale, at yde hurtige lån til danskerne.

monetos

Hurtige lån

Har du brug for hurtig kapital til opstarten af dit grønne projekt, er der mange muligheder derude. Hos Lånio.dk kan du som førstegangs låner låne op til 6.000 kr. i 30 dage. Det skulle være nok til ihvertfald, at komme i gang med dit projekt. Inden du låner pengene, skal du selvfølgelig tænke dig om. Kan du ikke betale pengene tilbage indenfor den aftalte tidsperiode, bliver det hurtigt en dyr fornøjelse. Så inden du tager lånet, skal du have en klar plan for hvornår du kan betale pengene tilbage.

Længerevarende finansiering

At investere i grøn energi er ofte et længerevarende projekt. Derfor er der også mange banker der tilbyder gode finansierings muligheder til grønne projekter. I mange tilfælde er der mulighed for f.eks., at købe et varmepumpeanlæg med en indbygget finansiering. Koster anlægget f.eks. 50.000 kr at købe, kan du få en god finansieringsaftale med i handlen. På den måde slipper du for at skulle lægge mange penge ud, og kan betale meget af finansieringen med de penge du sparer på regninger i løbet af årene.

Grønne banker

Mange banker vælger også at give gode forudsætninger, til folk som vil have grøn- eller vedvarende energi. Der er meget god brandværdi at hente for bankerne, og det kan derfor betale sig for bankerne at yde bedre lån til sådanne projekter. Der er ligeledes mange gode PR muligheder for bankerne, i forbindelse med at støtte grønne projekter. Det kan altså udvikle sig til lidt af en win/win situation, for både bankerne og kunderne. Bankerne får god reklame, og et positivt syn på deres brand, mens kunderne kan optage fordelagtige lån.

Husk at hvis di har fået installeret grøn varme at du skal tjekke op på din husforsikring

 

You may also like...